Quantcast
Apesal.com - Asal jangan MLM
Assalamualikum dan Salam 1Dunia, cabang bisnis ada macam-macam jenis antaranya adalah pernigaan berkonsep multi level marketing. Daripada ko...



PiLLoW for SnC PRoJeCT... Seperti yang di janjikan semalam..arini sue nak post gambar...

Rona Kehidupan : Sing kedi malam jual tubuh... masalah sosial

Zaman sekarang Ade Lagi ke yang tak pandai menipu Ade Manusia x tahu untuk menipu orang lain ? Mustahil la.

Hayyaa !! Tetak Sana Tetak Sini Kluar je paper...tak lain tak bukan mesti kes tetak..

Back To Precious Moment in Love (Habituation Conce... Hari ni aku nak buat sedikit perkongsian cinta dengan korang semua. Bukan aku nak cerita p...