Quantcast
Apesal.com - Tarikh Keluar Keputusan UPSR 2011
Kepada semua calon UPSR 2011. Korang dah boleh semak keputusan korang bermula jam 10 pagi pada 17 November ni kat sekolah masing2.



Yuna : Antara Maysaa, Cinta Qi, 7Eleven & The Fade... ni adalah Update tentang Yuna untuk bulan terakhir tahun 201...

Hanya Kerana 20sen Ini adalah sebuah cerita yang boleh kita ambil sebagai tauladan. Jika tidak keberatan, jom...

lagu cinta versi asal? lagu original dari aku... tapi dalam versi pertama tau.. jom layanzzz

Bunga cuma untuk wanita? keistimewaan bunga

Apa yang Aku Tak Suka Bila Blogwalking perkara yang aku x suke dalam blog orang lain